Професионални онлајн медиуми


Назив на медиум:

Kanal77

Импресум:

Главен уредник - Весна Крстева
Новинари - Весна Коловска и други
" target="_blank" rel="nofollow">https://kanal77.mk/?page_id=6865"

Веб сајт: 
Контакт:

ул. 5-та Партиска Конференција ББ, Штип
032 397-707
kanal77@kanal77.com.mk

Сопственик на медиум:

ТРД Радио Канал 77 – Штип

Маркетинг:

Маркетинг на:
https://kanal77.mk/?page_id=3918
Но нема објавено ценовник, само информација за начин на рекламирање

Промедиа

© Copyright - Промедиа.
Сите права се задржани.

Оваа веб страна нема поврзаност со граѓанската организација „Промедиа“