Професионални онлајн медиуми


Назив на медиум:

Фактор

Импресум:

Главен и одговорен уредник: Александра Томиќ Редакција: Ирена Ристовска, Сања Атанасовска и други
https://faktor.mk/impresum

Веб сајт: 
Контакт:

Митрополит Теодосиј Гологанов 49/2-2, Скопје +
389 (0)70 241 124
contact@faktor.mk

Сопственик на медиум:

Фактор Портал ДОО Скопје

Маркетинг:

Објавен ценовник за рекламирање на:
https://faktor.mk/assets/Faktor-Cenovnik.pdf

Промедиа

© Copyright - Промедиа.
Сите права се задржани.

Оваа веб страна нема поврзаност со граѓанската организација „Промедиа“