Професионални онлајн медиуми


Назив на медиум:

Smartportal.mk

Импресум:

Главен уредник: Миша Лекиќ
Колумнисти: Бојан Георгиевски и Едвард Кардељ
https://www.smartportal.mk/kontakt/

Веб сајт: 
Контакт:

Миша Лекиќ
+389 70 242 688
editor@smartportal.mk

Сопственик на медиум:

Друштво за интернет медиуми „Смартпортал“ ДООЕЛ - Скопје

Маркетинг:

Објавен ценовник за рекламирање на: https://www.smartportal.mk/marketing/

Промедиа

© Copyright - Промедиа.
Сите права се задржани.

Оваа веб страна нема поврзаност со граѓанската организација „Промедиа“