Професионални онлајн медиуми


Назив на медиум:

vidivaka

Импресум:

Главен уредник: Александар Манасиев
Новинари: Христина Ѓорѓиевска, Ивана Настеска
Снимател: Иван Алушевски, Драган Котовски
Видео монтажа: Синиша Илијески, Анета Цветкова
Основачи и продуценти: Мите Кузевски, Горан Игиќ
https://www.facebook.com/pg/vidivakamedia/about/?ref=page_internal

Веб сајт: 
Контакт:

contact@vidivaka.mk

Сопственик на медиум:

Идеа Југоисточна Европа

Маркетинг:

НЕ

Промедиа

© Copyright - Промедиа.
Сите права се задржани.

Оваа веб страна нема поврзаност со граѓанската организација „Промедиа“