Професионални онлајн медиуми


Назив на медиум:

360 Степени

Импресум:

Уредник: Васко Попетревски
Тим: Среќко Поповски (новинар), Владимир Мирчески (новинар) и други: https://360stepeni.mk/team/

Веб сајт: 
Контакт:

Крсте Мисирков, ТЦ Мавровка ЛАМ Ц5, бр.2, Скопје
+389 (0)72 979 004
stepeni360@gmail.com

Сопственик на медиум:

ДРУШТВО ЗА АУДИО И ВИДЕО ПРОДУКЦИЈА 360 СТЕПЕНИ ДОО СКОПЈЕ

Маркетинг:

Наведен само контакт за маркетинг на:
https://360stepeni.mk/marketing

Промедиа

© Copyright - Промедиа.
Сите права се задржани.

Оваа веб страна нема поврзаност со граѓанската организација „Промедиа“