Професионални онлајн медиуми


Назив на медиум:

А1 ОН

Импресум:

Главен и одговорен уредник: Предраг Петровиќ
Заменик главен и одговорен уредник: Мери Јордановска
Редакција: Васко Маглешов, Маја Илиевска Пачемска и други
https://a1on.mk/impressum/

Веб сајт: 
Контакт:

11 Октомври 2/4-2, Скопје
+389 (0)75 310 211
a1onmkd@gmail.com

Сопственик на медиум:

Друштво за дигитални медиуми ОНЛАЈН МЕДИЈА ДООЕЛ Скопје

Маркетинг:

Маркетинг прозорец насочува до веб страна на Clip Media Group: https://clip.mk/

Промедиа

© Copyright - Промедиа.
Сите права се задржани.

Оваа веб страна нема поврзаност со граѓанската организација „Промедиа“