Професионални онлајн медиуми


Назив на медиум:

Kajgana.com

Импресум:

Главен уредник: Дарко Лазаревски
Заменик на главниот уредник: Александра Спасеска
Редакција: Билјана Стефановска-Богоеска, Филип Здравески и Марта Стефановска
Веб развој: Дарко Стоилевски
Веб дизајн: Дејан Петковски
https://kajgana.com/impresum

Веб сајт: 
Контакт:

Ул. Благоја Стефковски бр. 7, Скопје
02/6133 033
contact@kajgana.com; editor@kajgana.com

Сопственик на медиум:

КАЈГАНА МЕДИА ДОО Скопје

Маркетинг:

Објавен ценовник за рекламирање на: https://kajgana.com/sites/default/files/ponuda_za_zakup_na_oglasen_prostor_2018.pdf

Промедиа

© Copyright - Промедиа.
Сите права се задржани.

Оваа веб страна нема поврзаност со граѓанската организација „Промедиа“