Професионални онлајн медиуми

Цели

Да се прикажат оние онлајн медиуми кои ги исполнуваат облигаторните критериуми на СЕММ да бидат дел од регистарот на професионални онлајн медиуми. Критериумите се поделени на два дела, тоа се облигаторни и необлигаторни за да се биде дел од овој регистар. Овој сајт треба да даде визуелен приказ на тоа кои онлајн медиум ги исполнуваат облигаторните критериуми (минимум стандарди кои е потребно да ги исполнуваат со цел да бидат дел од регистарот).

ЗНМ
ЗНМ
ЗНМ
ЗНМ

Регистар на членки

• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://www.mkd.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://plusinfo.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://sdk.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://a1on.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://novatv.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://360stepeni.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://24info.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://irl.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://denar.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://bitolanews.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://sport1.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://gostivarisot.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://mtm.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://tera.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://setaliste.com.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://gostivarpress.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://apla.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://centar.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://makpress.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://flaka.com.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://www.vecer.press
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://autoinfo.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://www.slobodenpecat.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://fokus.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://kapital.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://vistinomer.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
https://www.dw.com/mk
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://frontline.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://civilmedia.mk
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
http://drejt.mk
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://greencivil.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://clp.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://www.porta3.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://faktor.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://emagazin.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://www.libertas.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://webohrid.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
http://ohridnet.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
 
https://www.ohridnews.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://meta.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
https://www.almakos.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://kumanovonews.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
http://jugoinfo.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://portalb.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
https://ina-online.net
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://ekipa.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://www.24fudbal.com.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
http://bitolskivesnik.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://www.radiomof.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://derbi.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://24.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://tv21.tv
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://www.slobodnaevropa.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://makfax.com.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
http://kanal77.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://mms.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://lokalno.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://off.net.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://vidivaka.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://kumanovskimuabeti.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://trendmagazine.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://duma.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://tetovoinfo.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://zelenaberza.com.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://sportm.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://4news.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://glas.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
 
https://tetova1.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://prizma.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
 
http://shenja.tv
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://sportmedia.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://fjala.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
 
http://gazetaexpress.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
http://pressonline.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
 
http://makmoda.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
https://tetovasot.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://koha.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://radovisnews.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://istokpress.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://nezavisen.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
https://kajgana.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
https://ohrid1.com
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://skopje1.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://aa.com.tr/mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://ekran.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
http://fakulteti.mk
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
http://deca.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
http://www.radiokocani.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://agrotim.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://mnet.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
http://ohridpress.com.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://romapress.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://infokompas.com.mk
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://izvoz.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://www.it.mk/
• Согласен со правила
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://24auto.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://www.brif.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://ekonomijaibiznis.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
https://www.smartportal.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://24rakomet.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
https://batali.net/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
 
https://www.pacensure.com/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
 
https://www.kanalvis.com/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://www.popularno.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://zoom.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://inovativnost.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://www.novamakedonija.com.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://zenskimagazin.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://umno.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://makfudbal.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
https://opserver.mk/
• Согласен со правила
• Информации од јавен интерес
• Имаат објавено ценовник
• Имаат МК домејн
 
http://www.g-sport.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
• Имаат МК домејн
 
https://goce.mk/
• Согласен со правила
• Потпишани текстови
• Информации од јавен интерес
 
https://mojzbor.com/
• Согласен со правила
 
https://open-tv.mk/
• Согласен со правила
 
https://radiobum.com.mk/
• Согласен со правила
 
https://www.crnobelo.com/
• Согласен со правила
 
https://www.svedok.mk/mk/index.php
• Согласен со правила
 
https://pressingtv.mk/
• Согласен со правила
 
https://racin.mk/
• Согласен со правила
 
https://republika.mk/
• Согласен со правила
 
http://tvkoha.tv/
• Согласен со правила
• Имаат објавено ценовник
 
https://24vakti.mk/
Промедиа

© Copyright - Промедиа.
Сите права се задржани.

Оваа веб страна нема поврзаност со граѓанската организација „Промедиа“